Voor wie is deze website?

Voert u zelf eindige elementen simulaties uit? Of wilt u dat gaan doen? In beide gevallen helpen wij u graag. Voor training in het gebruik van eindige elementen software en belangrijker nog, het aanleren van een kritisch blik ten aanzien de modellering en resultaten bent u hier aan het juiste adres.

Als u een eindige elementen pakket aan wilt schaffen is het moeilijk om een keuze te maken. Een gesprek met één van onze medewerkers is dan verhelderend. Wij hebben veel ervaring met diverse programma's en geen commercieel belang bij het "pushen" van een bepaald pakket. Die ervaring delen wij graag met u.

Implementatie van een eindige elementen pakket in uw organisatie betreft meer dan de aanschaf. De sleutel voor een succesvolle implementatie zit niet in het pakket, maar in degene die er mee om gaat!

Training

Als u begint met eindige elementen (FEM) simulaties, heeft u twee soorten kennis nodig; gebruikersvaardigheden en, veel belangrijker, inzicht in wat u simuleert.

U moet zich namelijk realiseren wat de beperkingen/geldigheidsgebieden van eindige elementen simulaties zijn, de gevolgen van aannames die u maakt, of die impliciet door het FEM pakket worden gemaakt. Een FEM resultaat is een benadering van de werkelijkheid en toch moet u garanderen dat de resultaten voldoende nauwkeurig zijn.

Standaard trainingen zijn er al voldoende. Daarom maken wij trainingen op maat voor u! Door een op maat gemaakte training voert u eindige elementen succesvol in.

Wij zijn erg enthousiast om u uw voordelen hiervan uit te leggen, bel ons maar!mgts.jpg met de juiste training start.jpg neemt u elke horde
MGts