De kwaliteit van een cursus hangt sterk af van wie de cursus geeft en wie de cursus heeft gemaakt. Maak dan kennis met cursusleiders van MGts.

dr. ir. Mart E. Heerschap

is afgestudeerd aan de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, vakgroep constructies & computational mechanics op het gebied van structurele optimalisatie. Daarvoor heeft hij de optimalisatie met een zelf geschreven eindige elementen programma gekoppeld. Hij is daar ook gepromoveerd op ontwerpmethodieken voor uitsnijdingen in drukrompen. Na zijn promotie heeft hij 5 jaar gewerkt als ontwikkelaar en consultant bij MSC.Software. Daar heeft hij onder andere ontwikkeld aan MSC.Dytran, MSC.Patran en Superforge. Als consultant heeft hij gewerkt aan impactsimulaties en vloeistof-structuur analyses voor diverse klanten. Voor diverse bedrijven heeft Mart trouble-shooting trajecten succesvol afgerond.

Als starter van MGts (2001) heeft Mart diverse cursussen ontwikkeld en gegeven. Zie daarvoor een aantal voorbeelden. Mart vindt het prachtig om te zien als hij zijn cursisten net zo enthousiast voor "zijn" vak kan krijgen als zichzelf. De cursussen geeft hij zowel samen met andere organisaties als alleen. Allemaal hebben ze een praktische insteek.

Mart heeft met de volgende FEM programma's gewerkt: Samcef, Gifts, Nisa, Nastran, Abaqus, Dytran, Marc en Ansys.

Mart
Linked In

ir. Mark Bakker

is cum laude afgestudeerd aan de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, vakgroep Aerospace Structures op het gebied van de sterkte van (bout)verbindingen in composieten. Tijdens zijn stage bij Airbus in Hamburg, heeft hij zich bezig gehouden met kniksimulaties en gerelateerde niet-lineaire berekeningen. Na zijn afstuderen is hij verbonden geweest aan de Technische Universiteit Delft als onderzoeker. Het onderzoek waarmee Mark bezig was richtte zich op het sterkte technisch ontwerp van een composiet chassis voor een moderne sportwagen. Hierbij heeft Mark intensief gebruik gemaakt van eindige elementen simulaties.

Aan de TU Delft heeft Mark ervaring met doceren opgedaan in een aantal jaren als student assistent, waar hij vele studenten de fijne kneepjes van mechanica heeft bijgebracht.

Mark heeft met de volgende FEM programma's gewerkt: Abaqus, Nastran en Marc.

Mark Linked In
MGts