U heeft besloten een FEM cursus te gaan volgen. Maar welke cursus? Een standaard cursus? Of een maatwerk FEM cursus (in company training)?

Cursus op maat is effectief!

De meest aangeboden FEM cursussen zijn standaard cursussen. Met deze standaard cursussen leert u, of uw medewerkers, vooral dingen die al bekend zijn, of u niet nodig heeft. Omdat uw werkzaamheden en organisatie uniek zijn, heeft u ook het meest aan een unieke training. Wij vertellen u niet wat er allemaal mogelijk is met de eindige elementen software, maar wij leren wat nodig is om uw werk beter uit te voeren.

Maatwerk voor iedere deelnemer

Met het opleidingsniveau en ervaringsniveau van de deelnemers aan de cursus houden wij ook rekening. Een deelnemer met een flinke ervaring heeft een andere cursus nodig dan een net afgestudeerde medewerker. Door de oefeningen individueel af te stemmen leveren wij behalve bedrijfsspecifiek maatwerk, ook individueel maatwerk voor een maximum rendement.

FEM cursus in huis is efficiënt!

Door de maatwerk FEM cursus bij u in huis te geven, heeft u drie belangrijke voordelen.

  • U en uw medewerkers hebben geen extra reistijd en reiskosten.
  • Training in een vertrouwde omgeving.
  • Tenslotte, omdat u alleen met collega's aan de cursus deelneemt, kunt u makkelijker vragen stellen. U hoeft niet bang te zijn dat (potentiële) concurrenten mee luisteren.
Wij vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer hoe enthousiast de deelnemers en opdrachtgevers van maatwerk FEM cursussen zijn.maatwerk.jpg ook uw maat
MGts