U overweegt het volgen van een FEM-cursus. Er zijn diverse aanbieders van FEM-cursussen. Waarom u beter uit bent met een MGts FEM-cursus laten wij u graag zien.

 • Op maat gemaakt
  Door uw FEM-cursus helemaal op uw praktijk af te stemmen garanderen wij maximale efficiency en effectiviteit van de cursus.
 • Wat heb ik nodig
  Door uw praktijk als uitgangspunt te nemen, leren wij u wat u nodig heeft van de FEM software, niet wat u er allemaal mee kan en toch niet nodig heeft. Uw verwachting maken wij waar.
 • Service en nazorg
  Wij willen u kwaliteitsbewust maken. Als u een FEM simulatie heeft uitgevoerd, moet u er zeker van zijn dat de antwoorden kloppen. Ook als de cursus is afgelopen, staan wij klaar om u verder te helpen met de uitdagingen die u op FEM gebied tegenkomt.
 • Praktische insteek
  Wilt u een FEM programma maken of het gebruiken? Zeer waarschijnlijk alleen gebruiken. De behandelde theorie is beperkt tot het noodzakelijke minimum. Wij focussen met onze cursus op het praktisch gebruik van FEM programma's.
 • Ervaren docenten
  Onze docenten hebben allen een jarenlange ervaring op de gebieden waarover zij doceren. Die ervaring is zowel op het gebruik van FEM programma's als het ontwikkelen daarvan. Voor de cursussen waar wij niet voldoende ervaring voor in huis hebben, schakelen wij externe docenten in.




rr.jpg
MGts