De eerste FEM cursus

Omdat wij dagelijks intensief met eindige elementen simulaties werken, hebben we grote ervaring en expertise op dit gebied opgebouwd. Eén van onze klanten heeft daarom gevraagd een FEM cursus te ontwikkelen en te geven. Deze cursus geven wij jaarlijks samen met TU-Delft nu al meer dan zes jaar. Deze eerste cursus "Inleiding eindige elementen methode" is nog steeds de meest gegeven cursus.

Bijzondere onderwerpen

De cursussen worden voor verschillende niveaus van cursisten gegeven, van beginnende gebruikers tot aan de specialisten die meer van bepaalde onderwerpen willen leren. In iedere cursus wordt de nadruk gelegd op het praktische aspect van het gebruik van de eindige elementen methode, al dan niet in combinatie met andere technologieën. Een aantal van de ze onderwerpen zijn:

Niet-lineaire FEM. Focus op één of meerdere deelgebieden zoals knik, niet-lineair materiaalgedrag, contact, etc.
Composieten en FEM. Hoe wordt FEM ingezet om composiet producten voor uw specifieke applicatie te ontwikkelen.
Vermoeiing en FEM. Hoe wordt FEM ingezet om nauwkeurig levensduur, scheurgroei en reststerkte te bepalen.
Dynamische en expliciete FEM. Bedoeld voor mensen die zich bezig willen houden met impliciete dynamische analyses of expliciete FEM simulaties.
Theorie FEM. Wanneer u echt wilt weten wat er onder de motorkap van uw FEM programma gebeurt.

Maatwerk

Onze kracht is het aanpassingsvermogen aan de klant. Dus ook als uw training er niet bij staat, neem contact met ons op. Wij vinden het een uitdaging om een cursus op maat voor u te maken!

cursus3.jpg

math.jpg

cursus1.jpg
MGts